پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ تیر ۱۳۹۱، ۱۱:۲۱

رستمی:

خانه تئاتر کردستان در سنندج ساخته می شود

خانه تئاتر کردستان در سنندج ساخته می شود

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان کردستان گفت: خانه تئاتر کردستان در مرکز سنندج ساخته می شود.

عبید رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: به منظور غنی تر کردن هنر نمایشی در استان و بها دادن به هنرهای نمایشی، سالن و مرکز اجرای عمومی تئاتر در کردستان ساخته می شود.

وی بیان کرد: این خانه تئاتر اختصاصی و مختص به برگزاری روزانه تئاتر توسط گروه های نمایشی است و تاکنون نیز اعتبارات اولیه ساخت آن جذب شده است.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی کردستان افزود: به منظور غنی شدن اردیبهشت تئاتر استان، مدیر کل مرکز هنرهای نمایشی ایران مبلغ 100 میلیون تومان اعتبار و کمک هزینه ساخت به مرکز استان کردستان داده است که انجمن تئاتر استان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مقدمات جذب و صف این اعتبار را انجام داده است.

رستمی ادامه داد: در جشن اردیبهشت ماه استان، فرماندار سنندج و نمایندگان مجلس قول های مساعدی برای تامین اعتبار مورد نیاز ساخت این خانه تئاتر را از اعتبارات شهرستانی داده اند و انتظار می رود که این مهم هر چه سریعتر زمینه اجرایی شدن پیدا کند.

وی با بیان اینکه اختصاصی بودن خانه و سالن برگزاری تئاتر مشکلات و محدودیت حوزه تئاتر در استان کردستان را حل می کند، بیان کرد: مشکلات حوزه فرهنگ و هنر و تربیت هنری در کودکان با اختصاص و دایر بودن نمایش در تمام روزهای هفته تا حدود زیادی از بین می رود.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان کردستان یادآور شد: برنامه ریزی تئاتر استان در راستای اجرای عمومی در تمامی زمینه ها و ارتباط دادن استان با تمام ابعاد جامعه و شکل گیری ارتباط حسنه بین خانواده ها و هنرهای نمایشی است.

رستمی با بیان اینکه ارتباط فرهنگی بین تئاتر و خانواده موثر و مهم است، گفت: اقداماتی نیز در زمینه تاسیس دفتر تئاتر عروسکی "یونیما" برای کودکان انجام شده است.

کد خبر 1651081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha